Valentijnsactie

Plan een ‘date’ met makelaars Annet of Mark. Zo kom jij er snel achter wat jouw woning waard is en wat jouw verkoopkansen zijn in de huidige markt!
Op funda beoordeeld met: 9,1

Wat is de waarde van jouw huis?

Een reële vraagprijs
Als je jouw huis wilt verkopen dan moet je eerst weten wat de waarde is. En wat een reële vraagprijs is.

Eerste de waarde bepalen
Een waardebepaling is daarom de eerste stap naar een succesvolle verkoop van een woning.
En die krijg je altijd gratis van Woonaccent Makelaars Westerbork.

Date met de Makelaar

Alles van elkaar willen weten, net als een eerste date
Een "date" of verkoopscan omvat echter meer dan alleen een waardebepaling. Hiermee geven wij niet alleen een schatting van de waarde van jouw woning, maar gaan wij ook in op de zwaktes en sterktes van het huis, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet.

Waar jij hulp bij krijgt
De zwaktes zetten wij om in verbetermogelijkheden om de verkoopwaarde te verhogen. De sterktes worden uitgelicht door middel van onze verkoopmiddelen en woningpresentatie.

Plan een date!

Wij stellen de waarde vast

Op welke manier wij de verkoopscan mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden op welke manier wij de waarde van jouw woning kunnen vaststellen. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Hoe wil jij de eerste date aangaan?

Bij jouw thuis
De makelaar komt bij jouw thuis. Na een rondleiding door jouw woning licht onze makelaar in een persoonlijk gesprek toe wat de waarde van jouw woning is, maar ook wat de zwaktes en sterktes van het huis zijn, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet. Het gesprek duurt meestal 1 á 2 uurtjes.
Speeddate
Ook voor een speeddate komt de makelaar bij je thuis. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Na tien minuten staat onze makelaar weer buiten en komen we binnen 24 uur met een schatting van de waarde van jouw huis.
Telefonisch
Wil je liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van omliggende huizen schatten wij een globale waarde van jouw woning. Er is genoeg ruimte voor vragen tijdens dit gesprek, dus stel deze dan ook gerust.
Daten is weten Woonaccent Westerbork

De verkoopscan: direct een verkoopadvies en waardebepaling

Met de verkoopscan heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning.
Na het aanvragen van de verkoopscan wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen.

Hoe wordt de waarde bepaald?
Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald.
Een waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie! Deze waarde hangt van:

  • De staat van onderhoud van de woning
  • Kansen tot woningverbetering
  • Locatie en woonomgeving
  • Actuele hypotheekmogelijkheden

Plan een date!

Vraag de gratis waardebepaling en verkoopscan aan

Eerste afspraak is waarde bepalen
Zodra we weten wat de waarde is van je huis, gaan we naar de volgende stap.

Verkopen of nog even wachten?
Welke verkoopstrategie past het beste bij je huis? Dit advies onderbouwt de makelaar met zijn antwoord op de bovenstaande punten.

Altijd vrijblijvend kennismaken
Wil je een gratis verkoopscan aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Wat onze klanten vinden

10 Anoniem Linderveldweg 5 11 jun. 2024

Super team om mee te werken. Spontaan, meedenkend en eerlijk. Goede communicatie en begeleiding. Zouden er zo weer voor gaan.

10 Jelmer bakker 05 jun. 2024

Mark, Annet en Jessica vormen een klein maar heel fijn team. Als verkopende partij worden wij uitermate vriendelijk en kundig begeleid. Heel professioneel!

10 Ine de Vries 02 jun. 2024

Geweldig team om mee te werken. Spontaan,eerlijk en meedenkend. Dit is de tweede keer dat ze de verkoop van een woning verzorgden. Zeker een aanrader. Annet en Mark super bedankt.

7.5 Anoniem Hoofdstraat 228 32 01 mei 2024

Ging allemaal prima hoor, er zijn hele mooie foto's gemaakt en we kregen tips over hoe in te richten. Wat ik helaas er jammer vind is dat alles zo digitaal is. Ik hou persoonlijk meer van normaal...

10 Qwendolin Stuifzand 15 feb. 2024

Goed makelaarskantoor. Duidelijke en prettige communicatie.

10 Peter Mijnheer 03 jan. 2024

Korte lijntjes met Annet [Makelaar/Taxateur] en kantoortopper Jessica. Open, flexibel en persoonlijk! Een uitstekende dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

10 Roelof Gort 31 aug. 2023

Goede open communicatie tijdens aan- en verkoop woning door Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij Annet aanbevolen bij andere potentiële...

10 Anoniem Vuile Riete 24 25 mei 2023

Woonaccent Hoogeveen heeft ons wederom uitstekend begeleid met de verkoop, altijd snel en to the point. We zijn ook zo blij dat Annet niet opgaf met ons over te halen toch mee te doen met de open huis...

10 Ate Knol 12 apr. 2023

Wij hebben een goede ervaring met deze makelaar. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en goed meegedacht.

10 Martijn ten Caat 06 apr. 2023

Zowel voor de verkoop als aankoop gebruik gemaakt van de diensten van Annet Krikken Woonaccent.Het contact met de makelaar en het kantoor als zeer positief ervaren.Jessica(kantoor) is duidelijk en...

Gratis waardebepaling aanvragen

Mark of Annet komt graag bij je langs

Neem via het bovenstaande formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.


Naar formulier

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top