Huis verkopen Hoogeveen e.o.? Wij staan voor je klaar!Huis verkopen Hoogeveen met Woonaccent Makelaars

Vindingrijk
Wij houden van wat we doen en doen altijd ons uiterste best. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. Als jij wilt verhuizen gaan we de uitdaging met jou aan. In de huidige markt betekent dit dat we vindingrijk te werk moeten gaan.
Thuis in de regio
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons terecht met al je woonvragen. Wij vertellen je alles over de ins en outs van elke straat en wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs én voorwaarden.
Begeleiding op maat
Wij nemen de tijd om onze klanten te leren kennen om zo de beste begeleiding te kunnen bieden. Ons team is altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Wij houden je van alle stappen op de hoogte.

Huis verkopen Hoogeveen met Woonaccent Makelaars

Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen hanteren we geen standaard verkoopproces. Iedereen is namelijk uniek, elke situatie is anders en dat vraagt om een eigen verkoopstrategie. Wij passen onze verkoopstrategie aan op jouw wensen. In een eerste kennismakingsgesprek zetten we de mogelijkheden op een rij en bepalen we vervolgens welke verkoopstrategie nodig is. Ben je nieuwsgierig naar de verkoopstrategie, of heb je al verhuisplannen? Je kunt bij ons altijd een vrijblijvend verkoopadvies of waardebepaling aanvragen.

Verkoopadvies aanvragen

  Huis verkopen Hoogeveen? Wij nemen je graag alle zorg uit handen

  Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede verkoop vanaf het eerste tot het laatste moment goed moet worden begeleid. Wij handelen daarom het hele traject van verkoop met jou af, van woonwens tot sleuteloverdracht. Alle stappen daartussen zijn ons vak. Wij zijn dag in, dag uit bezig met de verkoop en aankoop van woningen. Ook al hebben we veel te doen, iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij of zij verdient.

  Energielabel

  Wist je dat je voor je kunt starten met de verkoop van je woning een energielabel nodig hebt? Ook hier helpen we je graag bij.

  Hulp nodig bij het verkoopklaar maken van jouw woning in Hoogeveen?

  Je wilt je woning natuurlijk voor de beste prijs verkopen. Daarbij is de eerste indruk van je woning erg belangrijk. Moeten er nog klussen gedaan worden om die goede eerste indruk te maken, maar heb je hier geen tijd voor (of heb je twee linkerhanden)? Maak dan gebruik van onze klusservice, zodat een gespecialiseerde vakman jou al het werk uit handen neemt.

  Jouw huis verkopen Hoogeveen e.o., hoe doen wij dat?

  Wij zetten jouw huis in de spotlights. Aantrekkelijke (360 graden) foto’s, een video of een digitale brochure; alles is mogelijk. Natuurlijk plaatsen we jouw woning op funda, onze eigen website en onze social media kanalen. We zorgen voor een sprekende tekst over jouw woning en de buurt. We doen er alles aan om een verbluffende eerste indruk te maken!

  Woning verkopen met woonaccent hoogeveen

  Mensen voor huizen

  Met een goed gevoel je woning verkopen

  Wil jij jouw woning verkopen? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en vertellen je graag hoe wij zaken aanpakken.

  Of vraag een afspraak aan via dit formulier

  Wat onze klanten vinden:

  10 Sarah Dirkmaat 24 nov. 2022

  Zeer adequate en prettige dienstverlening en communicatie. Onze complimenten!

  10 Karin Snippe 09 nov. 2022

  Wij hebben ons huis via Annet Krikken van Woonaccent Makelaars Hoogeveen verkocht. We hebben Annet ervaren als iemand, die verstand van zaken heeft en de soms emotionele betrokkenheid van de verkoper...

  10 Jody van Beeten 04 jul. 2022

  Wij leerden Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen kennen bij de bezichtiging van een ander huis. Door haar kennis van zaken, open houding, gevoel voor humor en prettige rondleiding wisten we het...

  9.8 Anoniem Valkenstede 12 08 jun. 2022

  Het was snel en makkelijk schakelen. Nam de tijd en afspraken werden goed nagekomen. Altijd goed bereikbaar. Traject helder toegelicht en flexibel in uitvoering. Goed gevoel voor de omstandigheden (we...

  9.8 Anoniem Valkenstede 12 07 jun. 2022

  Het was snel en makkelijk schakelen. Nam de tijd en afspraken werden goed nagekomen. Altijd goed bereikbaar. Traject helder toegelicht en flexibel in uitvoering. Goed gevoel voor de omstandigheden (we...

  10 Will huizenga 14 mrt. 2022

  Bij de verkoop van onze woning zijn wij op een professionele en plezierige wijze bijgestaan door Annet van Woonaccent.

  7.8 Anoniem Van Damstraat 21 21 feb. 2022

  Duidelijke afspraken, snelle reacties en goed overeg. Prima samenwerking. Mooi klein kantoor met korte lijnen.

  7.8 Anoniem Van Damstraat 21 20 feb. 2022

  Duidelijke afspraken, snelle reacties en goed overeg. Prima samenwerking. Mooi klein kantoor met korte lijnen.

  7.5 Dhr. w. woltjer (gerichte aankoop) Gele Lis 11 d 06 jan. 2022

  Wij hebben geen aan of opmerkingen bij deze makelaar ze denken mee. Zou graag iets duidelijker communiceren er wordt wel veel in makelaar gesproken.

  8.3 Dhr. Van der Schuur Fluitenbergseweg-Oost 11 22 nov. 2021

  Wij zijn zeer te spreken over Annet en haar team. Is allemaal super snel en deskundig gegaan. Met z’n allen in een groepsapp zodat er korte lijnen zijn. Vaak even snel en persoonlijk contact. Ze...

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Bezoekadres:
  Woonaccent Makelaars Hoogeveen
  B.G. van Weezelplein 7
  9431 AG Westerbork

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct