Alle aandacht voor de verkoop van jouw huis

Wij zijn de lokale makelaar voor een groot deel van Hoogeveen. Waar jouw huis ook staat: wij zorgen ervoor dat je huis wordt verkocht voor de beste prijs. Zet je huis gratis en zonder risico te koop dankzij onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Op funda beoordeeld met: 9,1

Huis verkopen Hoogeveen

Tevredenheidsgarantie
Niet tevreden gedurende de looptijd? Dan kun je kosteloos je opdracht intrekken (vooraf gesprek, niet zelf verkopen).
Eén vast verkoopteam voor jou
Korte lijntjes met jouw makelaar en onze kantoortopper Jessica die jouw dossier van binnen en van buiten kent.
No cure, no pay garantie
Zet gratis je huis (alvast) in de verkoop met onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.


Zet gratis je huis in de verkoop!

Wil je zonder risico je huis in de verkoop zetten? Dan zit je goed bij Woonaccent Hoogeveen. Bij ons kun je namelijk gratis je huis te koop zetten! Verkopen wij je huis niet? Dan betaal je ook niets. Geen verkoop, geen kosten. Wij zorgen er met onze gedreven werkwijze voor dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Daar kun je op rekenen.

Geen verkoop, geen kosten

Met onze 100% no cure, no pay garantie betaal je alleen als wij je huis verkopen. Daarom kun je onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo makkelijk kan het zijn.

No Cure no pay

Zet je woning te koop in oktober en krijg de klusservice er gratis bij!

Echt waar! Jij kunt nu een maand lang genieten van de klusservice voor niks, mits jij je woning te koop zet bij ons. Dat is wel zo makkelijk.

Meer over de klusservice

Je huis verkopen... is toch wel spannend!

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Dit doe je niet zomaar. Je ruilt je oude thuis in voor een nieuw thuis en tegelijkertijd moet je van alles en nog wat regelen. Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen begrijpen we dat als geen ander. Wij luisteren goed naar jouw verhaal. In overleg bepalen wij samen de beste verkoopstrategie voor jouw huis, een strategie die past bij jouw situatie en wensen. Samen bewandelen we de beste route naar de beste verkoop. We gaan voor een optimaal resultaat!

  Wil jij zorgeloos verkopen voor de beste prijs?

  Daarom kies je voor Woonaccent Makelaars Hoogeveen

  Eén vast verkoopteam voor jou
  Korte lijntjes met jouw makelaar en onze kantoortopper Jessica die jouw dossier van binnen en van buiten kent

  Expertise in de markt en de mensen
  Onze slogan luidt niet voor niets: mensen voor huizen

  ✔ Tijd en aandacht voor de kopers

  Doordat wij tijd en aandacht geven aan bezichtigingen en kopers, behalen we voor jou het optimale verkoopresultaat.

  ✔ Pas betalen nadat wij je huis hebben verkocht
  Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

  ✔ Tevredenheidsgarantie
  Niet tevreden gedurende de looptijd? Dan kun je kosteloos je opdracht intrekken (vooraf gesprek, niet zelf verkopen).

  Plan een gratis verkoopgesprek in

  Of vraag een waardebepaling aan

  Team Certificaat WA Westerbork Hoogeveen

  Wat onze klanten vinden:

  10 Anoniem Linderveldweg 5 11 jun. 2024

  Super team om mee te werken. Spontaan, meedenkend en eerlijk. Goede communicatie en begeleiding. Zouden er zo weer voor gaan.

  10 Jelmer bakker 05 jun. 2024

  Mark, Annet en Jessica vormen een klein maar heel fijn team. Als verkopende partij worden wij uitermate vriendelijk en kundig begeleid. Heel professioneel!

  10 Ine de Vries 02 jun. 2024

  Geweldig team om mee te werken. Spontaan,eerlijk en meedenkend. Dit is de tweede keer dat ze de verkoop van een woning verzorgden. Zeker een aanrader. Annet en Mark super bedankt.

  7.5 Anoniem Hoofdstraat 228 32 01 mei 2024

  Ging allemaal prima hoor, er zijn hele mooie foto's gemaakt en we kregen tips over hoe in te richten. Wat ik helaas er jammer vind is dat alles zo digitaal is. Ik hou persoonlijk meer van normaal...

  10 Qwendolin Stuifzand 15 feb. 2024

  Goed makelaarskantoor. Duidelijke en prettige communicatie.

  10 Peter Mijnheer 03 jan. 2024

  Korte lijntjes met Annet [Makelaar/Taxateur] en kantoortopper Jessica. Open, flexibel en persoonlijk! Een uitstekende dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

  10 Roelof Gort 31 aug. 2023

  Goede open communicatie tijdens aan- en verkoop woning door Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij Annet aanbevolen bij andere potentiële...

  10 Anoniem Vuile Riete 24 25 mei 2023

  Woonaccent Hoogeveen heeft ons wederom uitstekend begeleid met de verkoop, altijd snel en to the point. We zijn ook zo blij dat Annet niet opgaf met ons over te halen toch mee te doen met de open huis...

  10 Ate Knol 12 apr. 2023

  Wij hebben een goede ervaring met deze makelaar. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en goed meegedacht.

  10 Martijn ten Caat 06 apr. 2023

  Zowel voor de verkoop als aankoop gebruik gemaakt van de diensten van Annet Krikken Woonaccent.Het contact met de makelaar en het kantoor als zeer positief ervaren.Jessica(kantoor) is duidelijk en...

  Zo verkoopt Woonaccent jouw woning

  Je kiest voor Woonaccent Makelaars wanneer je een realistische makelaar wilt met een no-nonsense mentaliteit. We wekken geen verwachtingen die we niet waar kunnen maken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Voor de start van de verkoop bespreken we de verschillende opties en overleggen we wat in jouw geval de beste aanpak is. Het verkopen van je huis is maatwerk. Ieder huis is anders. Het verkopen van jouw woning is met name mensenwerk. Je legt bij ons een grote opdracht neer waar wij met alle zorg en aandacht mee aan de slag gaan.

  Twijfel je over de verkoop? Je kunt ook eerst eens door middel van een waardebepaling bekijken wat je woning nu waard is en kijken of je deze nog kunt verhogen. Download onze 10 tips om de waarde van je huis te verhogen. Je kunt direct aan de slag!

  Downloaden

  Wat is mijn huis waard?

  Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Na een bezoek van onze ervaren makelaar ben je ons tot niets verplicht. We vertellen je wat je actuele woningwaarde is en prijsontwikkelingen van (vergelijkbare) woningen uit jouw buurt. Bovendien schatten we in wat jouw verkoopkansen zijn.

  Jouw verkoopmakelaar in Hoogeveen

  Vindingrijk
  Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen houden we van wat we doen en doen altijd ons uiterste best. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. Als jij wilt verhuizen gaan we de uitdaging met jou aan. In de huidige markt betekent dit dat we vindingrijk te werk moeten gaan.
  Thuis in de regio
  Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons terecht met al je woonvragen. Wij vertellen je alles over de ins en outs van elke straat en wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs én voorwaarden.
  Begeleiding op maat
  Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen nemen we de tijd om onze klanten te leren kennen om zo de beste begeleiding te kunnen bieden. Ons team is altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Wij houden je van alle stappen op de hoogte.

  Een ijzersterke eerste indruk

  Wij zetten geen huis in de verkoop voor we het dossier helemaal compleet hebben. Alles moet kloppen. Niet alleen het inmeten en keuren van jouw woning, maar ook het verkoopklaar maken van je huis. Dit noemen wij ook wel ons verkooppakket. Ons verkooppakket zit vol extra's die ervoor zorgen dat jouw woning extra goed uit de verf komt. Zo kunnen wij de beste promotie van jouw woning garanderen.

  • Professionele woningfotografie
  • Inmeten plattegronden
  • Uitgebreide woningbrochure
  • Je woning direct op funda en onze website
  • Toegang NVM zoekersdatabase
  • Opvallend te koop bord
  • Woningpost sociale kanale
  • Advertenties op Facebook en Instagram (extra!)
  • Advertenties Google Ads (uniek!)
  • Klusservice (uniek!)
  • Stylingadvies (extra!)

  Meer informatie over verkopen

  Of bekijk hoeveel je huis waard is

  Verkocht WA Westerbork Hoogeveen

  Huis verkopen in Hoogeveen

  Met een goed gevoel je woning in Hoogeveen verkopen doe je met Woonaccent Makelaars Hoogeveen

  Wil jij jouw woning verkopen? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan. Bel of mail ons, of vul het formulier in.

  Gratis verkoopgesprek

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Bezoekadres:
  Woonaccent Makelaars Hoogeveen
  B.G. van Weezelplein 7
  9431 AG Westerbork

  Back to top