Waardetour op Wielen:
ontdek de waarde van je woning

Onze makelaar fietst langs voor een vlot bezoekje!

Waardetour op wielen: vlotte vrijblijvende waardebepaling

Met onze Waardetour op Wielen kun je een vrijblijvend bezoekje van onze makelaar aanvragen. Als je benieuwd bent naar de waarde van je woning na een verbouwing, nadenkt over een andere woning of rondloopt met een aantal woonvragen is dit je kans. Onze makelaars Annet of Mark komen graag langs voor een vlot, vrijblijvend bezoekje. Zo heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Wij werken hier graag en kennen deze omgeving dan ook op ons duimpje. Na het aanvragen van de waardetour wordt er een afspraak gemaakt waarop wij langs kunnen komen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald. Deze waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie. Ook kun je al je woonvragen aan onze makelaars stellen.

Waar kijken wij naar?

  • De staat van onderhoud van de woning
  • Kansen tot woningverbetering
  • Locatie en woonomgeving
  • Actuele hypotheekmogelijkheden
Waardetour op wielen WA Westerbork

10 Jelmer bakker 05 jun. 2024

Mark, Annet en Jessica vormen een klein maar heel fijn team. Als verkopende partij worden wij uitermate vriendelijk en kundig begeleid. Heel professioneel!

10 Ine de Vries 02 jun. 2024

Geweldig team om mee te werken. Spontaan,eerlijk en meedenkend. Dit is de tweede keer dat ze de verkoop van een woning verzorgden. Zeker een aanrader. Annet en Mark super bedankt.

7.5 Anoniem Hoofdstraat 228 32 01 mei 2024

Ging allemaal prima hoor, er zijn hele mooie foto's gemaakt en we kregen tips over hoe in te richten. Wat ik helaas er jammer vind is dat alles zo digitaal is. Ik hou persoonlijk meer van normaal...

10 Qwendolin Stuifzand 15 feb. 2024

Goed makelaarskantoor. Duidelijke en prettige communicatie.

10 Peter Mijnheer 03 jan. 2024

Korte lijntjes met Annet [Makelaar/Taxateur] en kantoortopper Jessica. Open, flexibel en persoonlijk! Een uitstekende dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

10 Roelof Gort 31 aug. 2023

Goede open communicatie tijdens aan- en verkoop woning door Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij Annet aanbevolen bij andere potentiële...

10 Anoniem Vuile Riete 24 25 mei 2023

Woonaccent Hoogeveen heeft ons wederom uitstekend begeleid met de verkoop, altijd snel en to the point. We zijn ook zo blij dat Annet niet opgaf met ons over te halen toch mee te doen met de open huis...

10 Ate Knol 12 apr. 2023

Wij hebben een goede ervaring met deze makelaar. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en goed meegedacht.

10 Martijn ten Caat 06 apr. 2023

Zowel voor de verkoop als aankoop gebruik gemaakt van de diensten van Annet Krikken Woonaccent.Het contact met de makelaar en het kantoor als zeer positief ervaren.Jessica(kantoor) is duidelijk en...

9.8 Anoniem Regulus 26 15 feb. 2023

Fijn en adequaat contact niet alleen in de verkoop van ons huis maar ook in onze zoektocht was advies geen probleem.

Meld je aan voor de Waardetour op Wielen!

Zodra we weten wat de waarde is van je huis, kunnen we eventueel naar de volgende stap. Welke verkoopstrategie past het beste bij je huis? Dit advies onderbouwt de makelaar met zijn antwoord op de bovenstaande punten. Wil je een gratis bezoek van onze makelaar aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Waardetour op Wielen

Waardetour op Wielen inplannen

Plan gratis een bezoekje in van onze makelaar

Dan komen wij gezellig langs op de fiets!

Na het aanvragen van onze Waardetour op Wielen maken we een afspraak met je om langs te komen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek wordt de waarde van jouw huis bepaald.

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top