Bekijk hier alle diensten in Hoogeveen waarmee we jou kunnen ondersteunen

Op funda beoordeeld met: 9,1

Onze dienstverlening in Hoogeveen

Wij kunnen je ondersteunen bij alles wat te maken heeft met aan- of verkopen van een woning. Ook voor taxaties kun je bij ons terecht. Waar we je ook bij kunnen helpen, jouw situatie is ons uitgangspunt. Bekijk hier het overzicht van onze diensten.

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis? De makelaars van Woonaccent Makelaars Hoogeveen helpen je graag met de verkoop van jouw woning. Wij zijn thuis in de regio en hebben optimale aandacht voor jouw verhaal.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Onze waardebepaling is altijd gratis!

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Onze aankoopmakelaar staat je graag bij met raad en daad.

Meer lezen

Ben jij op zoek naar een woning in Hoogeveen en omgeving? Schrijf je in voor onze woonmail. Ontvang direct een mailtje als er een woning wordt toegevoegd in het woningaanbod die voldoet aan jouw wensen.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Een woning met een mooie afwerking verkoopt beter en details zijn heel belangrijk. Heb jij voor de verkoop van je woning nog een aantal klussen waar je geen tijd voor hebt of heb je misschien twee linkerhanden? Maak dan gebruik van onze klusservice. Zo geregeld.

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Wij snappen dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden. Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis alleen aan serieuze kopers.

Meer lezen

Hebben wij je overtuigd?

Neem contact op met onze binnendienst!

Stel je vraag gerust aan onze medewerkers. Mark en Annet helpen je graag verder! Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top