Taxatie Hoogeveen

Op funda beoordeeld met: 9,1

Taxatie in Hoogeveen met Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Korte lijnen
Heb je vragen? Dan kun je direct bij je taxateur terecht. Wij werken met korte lijnen en houden van een persoonlijke aanpak.
Gevalideerde taxatie
Onze taxaties zijn gevalideerd door het NWWI. Hierdoor kan je overal terecht met onze taxatierapporten.
Taxaties voor een vast en scherp tarief
Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen betaal je nooit teveel. Bij ons krijg je een gevalideerde taxatie voor een scherp tarief.

Taxatie van jouw woning in Hoogeveen

Wanneer jij je huis in Hoogeveen of een andere plaats in Drenthe wilt laten taxeren kan dit diverse aanleidingen hebben, zoals:

  • Taxatie van het huis in verband met je hypotheek
  • Taxatie in verband met successierecht
  • Taxatie vanwege scheiding of samenwonen
  • Taxatie voor fiscale doeleinden

Woonaccent Makelaars Hoogeveen levert voor elke situatie een professionele taxatie.

Taxatie aanvragen

Bij het taxeren van een huis analyseert de taxateur onder meer de onderhoudsstaat, isolatie, ligging, constructie, grootte en omgeving van het huis. Daarnaast krijg je een analyse van de huidige marktomstandigheden. De analyse van alle mogelijke factoren die een invloed (kunnen) uitoefenen op de waarde van je woning heet het taxatierapport. Dit rapport ontvang je uiterlijk een week na de taxatie en kan, als je dit graag wilt, worden uitgelegd door onze taxateur.

Benieuwd wat Woonaccent Makelaars Hoogeveen voor jou kan betekenen? Maak een afspraak en kom eens kennismaken!?

Maak een afspraak

Kopie van Je huis taxeren

Taxatie in Hoogeveen nodig?

Bel met Mark of Annet! Ze helpen je graag met je taxatie in Hoogeveen.

Zowel Mark als Annet staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Wanneer je de financiering aanvraagt voor je nieuwe woning is er een gevalideerd taxatierapport nodig. De meeste geldverstrekkers verlangen een gevalideerd taxatierapport, voor de NHG is dit niet meer verplicht. Naast het aanvragen van een hypotheek kan een gevalideerde taxatie ook nuttig zijn bij het aankopen van een huis voor het bepalen van de onderhandeling en financiering. Daarnaast wordt een taxatie vaak gebruikt om de waarde te bepalen voor verkoop of om de boedelverdeling vast te stellen bij een scheiding of overlijden.

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn. Dit betekent dat jouw woning is getaxeerd door een taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut, in ons geval het NWWI. Dit instituut controleert of de taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen allemaal op dezelfde manier worden bepaald. Hiermee worden frauduleuze praktijken voorkomen en weet je zeker dat je een betrouwbaar rapport in handen krijgt.

Wat zijn de kosten voor een taxatie?

Je bent op zoek naar een taxateur in Westerbork en omgeving, maar je wilt dit niet te veel voelen in de portemonnee. Bij Woonaccent Hoogeveen werken we met vaste tarieven. Wil je weten wat je kwijt bent voor een taxatie in jouw situatie? Bel ons dan direct op 0528 - 749 000 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Vraag een taxatie aan

Dit vinden onze klanten

10 Qwendolin Stuifzand 15 feb. 2024

Goed makelaarskantoor. Duidelijke en prettige communicatie.

10 Peter Mijnheer 03 jan. 2024

Korte lijntjes met Annet [Makelaar/Taxateur] en kantoortopper Jessica. Open, flexibel en persoonlijk! Een uitstekende dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

10 Roelof Gort 31 aug. 2023

Goede open communicatie tijdens aan- en verkoop woning door Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij Annet aanbevolen bij andere potentiƫle...

10 Anoniem Vuile Riete 24 25 mei 2023

Woonaccent Hoogeveen heeft ons wederom uitstekend begeleid met de verkoop, altijd snel en to the point. We zijn ook zo blij dat Annet niet opgaf met ons over te halen toch mee te doen met de open huis...

10 Ate Knol 12 apr. 2023

Wij hebben een goede ervaring met deze makelaar. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en goed meegedacht.

10 Martijn ten Caat 06 apr. 2023

Zowel voor de verkoop als aankoop gebruik gemaakt van de diensten van Annet Krikken Woonaccent.Het contact met de makelaar en het kantoor als zeer positief ervaren.Jessica(kantoor) is duidelijk en...

9.8 Anoniem Regulus 26 15 feb. 2023

Fijn en adequaat contact niet alleen in de verkoop van ons huis maar ook in onze zoektocht was advies geen probleem.

10 Sarah Dirkmaat 24 nov. 2022

Zeer adequate en prettige dienstverlening en communicatie. Onze complimenten!

9.2 Anoniem Tapuitlaan 121 15 nov. 2022

Reageerde heel snel op mailtjes en appjes. Fijn persoonlijk contact zonder irritant te zijn. Zakelijk en correct.

10 Karin Snippe 09 nov. 2022

Wij hebben ons huis via Annet Krikken van Woonaccent Makelaars Hoogeveen verkocht. We hebben Annet ervaren als iemand, die verstand van zaken heeft en de soms emotionele betrokkenheid van de verkoper...

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top