Taxatie in Hoogeveen met Woonaccent Makelaars

Korte lijnen
Heb je vragen? Dan kun je direct bij je taxateur terecht. Wij werken met korte lijnen en houden van een persoonlijke aanpak.
Gevalideerde taxatie
Onze taxaties zijn gevalideerd door het NWWI. Hierdoor kan je overal terecht met onze taxatierapporten.
Taxaties voor een vast en scherp tarief
Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen betaal je nooit teveel. Bij ons krijg je een gevalideerde taxatie voor een scherp tarief.

Taxatie van jouw woning in Hoogeveen

Wanneer jij je huis in Hoogeveen of een andere plaats in Drenthe wilt laten taxeren kan dit diverse aanleidingen hebben, zoals:

  • Taxatie van het huis in verband met je hypotheek
  • Taxatie in verband met successierecht
  • Taxatie vanwege scheiding of samenwonen
  • Taxatie voor fiscale doeleinden

Woonaccent Makelaars Hoogeveen levert voor elke situatie een professionele taxatie.

Bij het taxeren van een huis analyseert de makelaar onder meer de onderhoudsstaat, isolatie, ligging, constructie, grootte en omgeving van het huis. Daarnaast krijg je een analyse van de huidige marktomstandigheden. De analyse van alle mogelijke factoren die een invloed (kunnen) uitoefenen op de waarde van je woning heet het taxatierapport. Dit rapport ontvang je uiterlijk een week na de taxatie en kan, als je dit graag wilt, worden uitgelegd door onze makelaar.

Benieuwd wat Woonaccent Makelaars Hoogeveen voor jou kan betekenen? Maak een afspraak en kom eens kennismaken!

Maak een afspraak


Kopie van Je huis taxeren

Meteen een afspraak maken voor een taxatie?

Bel met Mark of Annet!

Zowel Mark als Annet staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt.

Stel hier je vraag of plan een gesprek in!

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Wanneer je de financiering aanvraagt voor je nieuwe woning is er een gevalideerd taxatierapport nodig. De meeste geldverstrekkers verlangen een gevalideerd taxatierapport, voor de NHG is dit niet meer verplicht. Naast het aanvragen van een hypotheek kan een gevalideerde taxatie ook nuttig zijn bij het aankopen van een huis voor het bepalen van de onderhandeling en financiering. Daarnaast wordt een taxatie vaak gebruikt om de waarde te bepalen voor verkoop of om de boedelverdeling vast te stellen bij een scheiding of overlijden.

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn. Dit betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut, in ons geval het NWWI. Dit instituut controleert of de taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen allemaal op dezelfde manier worden bepaald. Hiermee worden frauduleuze praktijken voorkomen en weet je zeker dat je een betrouwbaar rapport in handen krijgt.

Wat zijn de kosten voor een taxatie?

Je bent op zoek naar een taxateur in Westerbork en omgeving, maar je wilt dit niet teveel voelen in de portemonnee. Bij Woonaccent Hoogeveen werken we met vaste tarieven. Wil je weten wat je kwijt bent voor een taxatie in jouw situatie? Bel ons dan direct op 0528 - 749 000 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Dit vinden onze klanten

10 Sarah Dirkmaat 24 nov. 2022

Zeer adequate en prettige dienstverlening en communicatie. Onze complimenten!

10 Karin Snippe 09 nov. 2022

Wij hebben ons huis via Annet Krikken van Woonaccent Makelaars Hoogeveen verkocht. We hebben Annet ervaren als iemand, die verstand van zaken heeft en de soms emotionele betrokkenheid van de verkoper...

10 Jody van Beeten 04 jul. 2022

Wij leerden Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen kennen bij de bezichtiging van een ander huis. Door haar kennis van zaken, open houding, gevoel voor humor en prettige rondleiding wisten we het...

9.8 Anoniem Valkenstede 12 08 jun. 2022

Het was snel en makkelijk schakelen. Nam de tijd en afspraken werden goed nagekomen. Altijd goed bereikbaar. Traject helder toegelicht en flexibel in uitvoering. Goed gevoel voor de omstandigheden (we...

9.8 Anoniem Valkenstede 12 07 jun. 2022

Het was snel en makkelijk schakelen. Nam de tijd en afspraken werden goed nagekomen. Altijd goed bereikbaar. Traject helder toegelicht en flexibel in uitvoering. Goed gevoel voor de omstandigheden (we...

10 Will huizenga 14 mrt. 2022

Bij de verkoop van onze woning zijn wij op een professionele en plezierige wijze bijgestaan door Annet van Woonaccent.

7.8 Anoniem Van Damstraat 21 21 feb. 2022

Duidelijke afspraken, snelle reacties en goed overeg. Prima samenwerking. Mooi klein kantoor met korte lijnen.

7.8 Anoniem Van Damstraat 21 20 feb. 2022

Duidelijke afspraken, snelle reacties en goed overeg. Prima samenwerking. Mooi klein kantoor met korte lijnen.

7.5 Dhr. w. woltjer (gerichte aankoop) Gele Lis 11 d 06 jan. 2022

Wij hebben geen aan of opmerkingen bij deze makelaar ze denken mee. Zou graag iets duidelijker communiceren er wordt wel veel in makelaar gesproken.

8.3 Dhr. Van der Schuur Fluitenbergseweg-Oost 11 22 nov. 2021

Wij zijn zeer te spreken over Annet en haar team. Is allemaal super snel en deskundig gegaan. Met z’n allen in een groepsapp zodat er korte lijnen zijn. Vaak even snel en persoonlijk contact. Ze...

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct