Stille verkoop in Hoogeveen. Pas verkopen als jij er aan toe bent!

Wat is stille verkoop in Hoogeveen?

Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met stille verkoop kun jij:

  • Je rustig oriënteren op een andere woning
  • Ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt
  • Snel schakelen, indien gewenst

Na de aankoop van jouw nieuwe woning, sta je met een druk op de knop op Funda met een uitgebreide woningpresentatie. Jouw verkoopstrategie is dan al bepaald en er is zelfs al een lijst met potentiële kopers. Ideaal toch?

WA STILLE VERKOOP 751 X704

Stap 1: Je huis in Hoogeveen verkoopklaar maken

De eerste stap is om jouw huis verkoopklaar te maken. Zo krijg je alvast een gratis waardebepaling van je woning, wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

WA STILLE VERKOOP STAP1

Stap 2: Je huis in Hoogeveen (ssssst...) binnenkort in de verkoop zetten

Wij plaatsen jouw woning op onze website onder het label: 'binnenkort in de verkoop'. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor jouw woning peilen. Het is ook mogelijk je woning zonder specifiek adres online te zetten.

WA STILLE VERKOOP STAP2

Stap 3: Je huis in Hoogeveen definitief verkopen als jij hebt aangekocht

Potentiële kopers kunnen alvast via een virtuele tour jouw woning bekijken. Hierdoor wordt in het voortraject al geselecteerd op serieuze kopers, maar heb je nog geen drukte en stress van bezichtigingen. De kopers krijgen daarentegen wel een goede indruk van jouw huis. Mede door deze uitgebreide online woningpresentatie kun jij in alle rust op zoek naar je droomhuis. En mocht je die tegenkomen: met 1 druk op de knop staat jouw woning in de verkoop.

WA STILLE VERKOOP STAP3

De voordelen van je huis in Hoogeveen stil verkopen:

Stille & online verkoop
Peiling van de interesse in jouw woning
Online advertenties gericht op jouw doelgroep

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen voor stille verkoop in Hoogeveen

Optimaal voorbereid om een nieuwe stap te maken? Vul dan in het formulier hieronder jouw gegevens in en wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0528 - 749 000.

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top