Wat is jouw huis in Hoogeveen waard?

Op funda beoordeeld met: 9,1

Gratis waardebepaling van jouw huis in Hoogeveen

Wil jij weten wat jouw huis waard is? Vraag dan een waardebepaling aan bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen. Tijdens dit gesprek geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en de mogelijkheden van jouw woning. Helemaal gratis! Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van jouw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving
  • De onderhoudsstaat van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • De populariteit van het dorp, de wijk of de stad
  • De gewenste verkooptermijn

Maak direct een afspraak

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Na het plannen van de afspraak komt onze makelaar bij jou langs om de woning op te nemen. Hij of zij adviseert over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie!

Een passende verkoopstrategie in Hoogeveen

Na onderzoek van de woning zal de makelaar de bevindingen met jou doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken en wordt aan de hand van jouw persoonlijke situatie en woonwensen de juiste verkoopstrategie in kaart gebracht. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Plan een vrijblijvende afspraak in Hoogeveen in

We komen graag bij je langs voor een waardebepaling in Hoogeveen en omgeving

Neem via het onderstaande formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen één werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Vindingrijk
Wij houden van wat we doen en doen altijd ons uiterste best. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. Als jij wilt verhuizen gaan we de uitdaging met jou aan. In de huidige markt betekent dit dat we vindingrijk te werk moeten gaan.
Thuis in de regio
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons terecht met al je woonvragen. Wij vertellen je alles over de ins en outs van elke straat en wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden.
Begeleiding op maat
Wij nemen de tijd om onze klanten te leren kennen om zo de beste begeleiding te kunnen bieden. Ons team is altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Wij houden je van alle stappen op de hoogte.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top