Zorgeloos wonen als je ouder wordt


Woonaccent Makelaars Hoogeveen helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht.

Onze makelaars staan altijd voor je klaar
Wij begeleiden je stap voor stap en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Een levensloopbestendige woning is zo gemaakt dat je er op jouw oude dag nog heerlijk kunt wonen. Veilig, toegankelijk en comfortabel. Ook als je levensomstandigheden in de loop der tijd veranderen. Weet je niet waar te beginnen of wil je meer informatie en hulp bij het levensloopbestendig maken van jouw woning? Kom dan eens bij ons langs voor een adviesgesprek!


Plan gratis een kennismakingsgesprek in

Blog Biedlogboek

Plan voor meer informatie een kennismakingsgesprek in!

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe je kunt profiteren van de overwaarde op jouw huidige woning en hoe het met hypotheken en verzekeringen is geregeld? Dan kunt je altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kun je altijd nog besluiten jouw huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul jouw gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar je behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Stockfoto Ouderen 600 x 370 px

Meer hypotheekmogelijkheden

Heb je over 10 jaar of minder de AOW leeftijd bereikt? Wil je jouw overwaarde benutten of verhuizen? Dan heb je nu nóg meer mogelijkheden, met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan jouw droomhuis opeens toch werkelijkheid worden. Wil je meer weten? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in dan sturen wij jouw door naar een erkend adviseur.

Overwaarde hypotheek

Heb je de AOW-leeftijd nog niet bereikt? Heb je overwaarde op jouw huis? Dan kun je in veel gevallen jouw hypotheek verhogen. Handig als je jouw (klein)kinderen wilt helpen, jouw woning wilt verbouwen/verduurzamen of jouw pensioen wilt aanvullen.

Heb je inmiddels wel de AOW-leeftijd bereikt en is jouw woning meer waard dan jouw hypotheek? Dan kun je met de Overwaarde Hypotheek jouw overwaarde gebruiken, zonder dat je jouw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan om jouw mogelijkheden te bespreken.

Is een levensloopbestendige woning iets voor jou?

Heb je behoefte aan meer toegankelijke voorzieningen? Wil je bijvoorbeeld verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond? Het hoeft natuurlijk nog (lang) niet nodig te zijn, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is handig om op tijd jouw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand zit er op te wachten om nog te verhuizen terwijl je last krijgt van lichamelijke klachten of andere eventuele beperkingen. Wij kunnen je helpen aan een goede hypotheek, met de Overwaarde Hypotheek kun je gemakkelijk een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat jouw huidige woning verkocht hoeft te zijn.

Woonaccent Makelaars Hoogeveen helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs. Je kunt altijd vrijblijvend bij één van onze adviseurs terecht voor advies of een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie(NHG) heb je een extra vangnet als je door omstandigheden jouw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld over blijft na de verkoop van jouw woning kun je gebruik maken van de NHG. Heb je een hypotheek met NHG? Dan kun je een tijdelijke verlaging van jouw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen.

Gratis adviesgesprek

Als je naar een woning verhuist welke lager in prijs is, kun je een hypotheek afsluiten mét NHG. Als je zonder NHG een hypotheek afsluit, mag je in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning en heb je nog meer mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen je overal bij helpen, samen kijken we naar de mogelijkheden en geven we passend advies.

Wil je levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

10 Anoniem Linderveldweg 5 11 jun. 2024

Super team om mee te werken. Spontaan, meedenkend en eerlijk. Goede communicatie en begeleiding. Zouden er zo weer voor gaan.

10 Jelmer bakker 05 jun. 2024

Mark, Annet en Jessica vormen een klein maar heel fijn team. Als verkopende partij worden wij uitermate vriendelijk en kundig begeleid. Heel professioneel!

10 Ine de Vries 02 jun. 2024

Geweldig team om mee te werken. Spontaan,eerlijk en meedenkend. Dit is de tweede keer dat ze de verkoop van een woning verzorgden. Zeker een aanrader. Annet en Mark super bedankt.

7.5 Anoniem Hoofdstraat 228 32 01 mei 2024

Ging allemaal prima hoor, er zijn hele mooie foto's gemaakt en we kregen tips over hoe in te richten. Wat ik helaas er jammer vind is dat alles zo digitaal is. Ik hou persoonlijk meer van normaal...

10 Qwendolin Stuifzand 15 feb. 2024

Goed makelaarskantoor. Duidelijke en prettige communicatie.

10 Peter Mijnheer 03 jan. 2024

Korte lijntjes met Annet [Makelaar/Taxateur] en kantoortopper Jessica. Open, flexibel en persoonlijk! Een uitstekende dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

10 Roelof Gort 31 aug. 2023

Goede open communicatie tijdens aan- en verkoop woning door Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij Annet aanbevolen bij andere potentiële...

10 Anoniem Vuile Riete 24 25 mei 2023

Woonaccent Hoogeveen heeft ons wederom uitstekend begeleid met de verkoop, altijd snel en to the point. We zijn ook zo blij dat Annet niet opgaf met ons over te halen toch mee te doen met de open huis...

10 Ate Knol 12 apr. 2023

Wij hebben een goede ervaring met deze makelaar. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en goed meegedacht.

10 Martijn ten Caat 06 apr. 2023

Zowel voor de verkoop als aankoop gebruik gemaakt van de diensten van Annet Krikken Woonaccent.Het contact met de makelaar en het kantoor als zeer positief ervaren.Jessica(kantoor) is duidelijk en...

Bekijk hier de gerelateerde blogs

Bouwkundige keuring, een slimme zet

Ben je van plan een huis aan te kopen? Een bouwkundige keuring laten uitvoeren kan een slimme zet zijn. Ook al is de verkopende partij verplicht de gebreken van een woning te melden, is het nog niet zo dat deze verkoper ook daadwerkelijk alle gebreken kent. Kortom, als jij wilt weten wat je koopt, kan een bouwkundige keuring je helpen.

29 mrt. 2023 Meer lezen

Besparen op vaste lasten

Besparen op vaste lasten, wie wil dat nou niet? Heb jij een droomwoning op het oog, maar vind je het spannend of je het gaat redden in combinatie met je vaste lasten? Of zit jij goed in je huidige woning, maar wil je wat geld besparen? Lees dan vooral verder!

27 feb. 2023 Meer lezen

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top