Neem de aankoopmakelaar van Woonaccent Makelaars Hoogeveen mee!

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Huis kopen Hoogeveen e.o.? Onze aankoopmakelaar staat klaar voor jou!

Heb je een leuk huis op het oog? Onze aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een huis in Hoogeveen en omgeving. Bij het kopen van een huis komt vaak meer kijken dan je denkt. Welk bod moet ik uitbrengen? Hoe werkt het onderhandelen? Is een verkoper of koper aansprakelijk voor bouwkundige gebreken? Dit zijn vragen die wij als makelaar veel tegenkomen. Daarom helpen wij jou graag een handje. Woonaccent Makelaars Hoogeveen gaat altijd met je mee tijdens de bezichtiging en wij laten graag onze toegevoegde waarde zien. Wij kunnen bijvoorbeeld mogelijke gebreken signaleren die jij niet ziet. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning in Hoogeveen en omgeving, passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0528 - 749 000.

Gratis adviesgesprek in Hoogeveen

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte woning. Ook kun je de hulp inschakelen van onze aankoopmakelaar als je hulp nodig hebt bij de onderhandelingen. In deze overspannen markt kom je er soms zonder aankoopmakelaar niet eens tussen. Wil je vrijblijvend advies en kijken of onze aankoopdienst iets voor jou is? We maken graag kennis met je!

Huis kopen woonaccent hoogeveen2

Huis kopen Hoogeveen: wat doen we voor jou?

Na eindeloos speuren op Funda, ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces echter pas. Want je moet er op tijd bij zijn, maar je wilt ook zeker weten dat er geen onvoorziene risico's kleven aan de woning. En wat is een juist openingsbod? Met onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar en onze bouwkundige kennis begeleiden we je graag bij deze grote stap.

Hier kunnen we je mee helpen:

  • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning, wij zorgen dat jij als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod.
  • Wij gaan mee naar bezichtigingen.
  • Wij signaleren mogelijke bouwkundige gebreken en voorkomen hiermee een miskoop.
  • Wij geven advies over de biedingen en onderhandelen voor je.
  • Wij verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte.
  • Wij zijn aanwezig bij de opleveringsinspectie van de woning en begeleiden je bij de afwikkeling.

Binnenkort te koop Hoogeveen

Nieuwsgierig wat er binnenkort te koop komt in Hoogeveen? Schakel een aankoopmakelaar in. Met een aankoopmakelaar weet je het soms net even eerder. Onze makelaars zijn goed op de hoogte wat er binnenkort allemaal te koop komt in Hoogeveen. Met een aankoopmakelaar ben je je concurrentie nét dat ene stapje voor. Benieuwd of wij binnenkort nog mooie woningen te koop krijgen die voldoen aan jouw wensen in Hoogeveen? Neem gerust contact met ons op dan weet je het meteen!

Binnenkort te koop Hoogeveen

Hulp nodig bij huis kopen Hoogeveen?

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stel hier je vraag of vraag een gesprek aan

Wat onze klanten vinden:

10 Jelmer bakker 05 jun. 2024

Mark, Annet en Jessica vormen een klein maar heel fijn team. Als verkopende partij worden wij uitermate vriendelijk en kundig begeleid. Heel professioneel!

10 Ine de Vries 02 jun. 2024

Geweldig team om mee te werken. Spontaan,eerlijk en meedenkend. Dit is de tweede keer dat ze de verkoop van een woning verzorgden. Zeker een aanrader. Annet en Mark super bedankt.

7.5 Anoniem Hoofdstraat 228 32 01 mei 2024

Ging allemaal prima hoor, er zijn hele mooie foto's gemaakt en we kregen tips over hoe in te richten. Wat ik helaas er jammer vind is dat alles zo digitaal is. Ik hou persoonlijk meer van normaal...

10 Qwendolin Stuifzand 15 feb. 2024

Goed makelaarskantoor. Duidelijke en prettige communicatie.

10 Peter Mijnheer 03 jan. 2024

Korte lijntjes met Annet [Makelaar/Taxateur] en kantoortopper Jessica. Open, flexibel en persoonlijk! Een uitstekende dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

10 Roelof Gort 31 aug. 2023

Goede open communicatie tijdens aan- en verkoop woning door Annet Krikken van Woonaccent Hoogeveen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij Annet aanbevolen bij andere potentiële...

10 Anoniem Vuile Riete 24 25 mei 2023

Woonaccent Hoogeveen heeft ons wederom uitstekend begeleid met de verkoop, altijd snel en to the point. We zijn ook zo blij dat Annet niet opgaf met ons over te halen toch mee te doen met de open huis...

10 Ate Knol 12 apr. 2023

Wij hebben een goede ervaring met deze makelaar. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en goed meegedacht.

10 Martijn ten Caat 06 apr. 2023

Zowel voor de verkoop als aankoop gebruik gemaakt van de diensten van Annet Krikken Woonaccent.Het contact met de makelaar en het kantoor als zeer positief ervaren.Jessica(kantoor) is duidelijk en...

9.8 Anoniem Regulus 26 15 feb. 2023

Fijn en adequaat contact niet alleen in de verkoop van ons huis maar ook in onze zoektocht was advies geen probleem.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top