Mijn favorieten

Gratis waardebepaling Hoogeveen

 

Wil jij weten wat de waarde van je huis in Hoogeveen e.o. is?


Vraag een gratis waardebepaling aan 

 

Het woningaanbod in geheel Nederland is gedaald naar een historisch minimum. Gevolg is dat de woningmarkt behoorlijk onder druk staat. Maar dat biedt kansen voor jou als verkoper, omdat de verkoopprijzen stijgen. Ben je benieuwd wat jouw woning nu waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0528 749 000. Een waardebepaling is bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen is altijd gratis. Is een gratis waardebepaling hetzelfde als een taxatie?

Een gratis waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Na het plannen van de afspraak, zal onze makelaar bij jou langskomen om de woning op te nemen. Dit resulteert in een advies over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie! 

Woonaccent Makelaars Hoogeveen verzorgt waardebepalingen in Hoogeveen, Westerbork en omstreken. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak maken met onze makelaars!

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  Vergelijkbare woningen;
  Staat van onderhoud;
  Omgeving;
  Kadastrale gegevens.

Gratis waardebepaling bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen
Een passende verkoopstrategie 


Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar zijn bevindingen met jou doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken en wordt aan de hand van jouw persoonlijke situatie en woonwensen de juiste verkoopstrategie in kaart gebracht. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan. 

 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring