Mijn favorieten

Makelaar Hoogeveen

 


Woonaccent Makelaars Hoogeveen doet het anders;

Mensen voor huizen


Woonaccent Makelaars Hoogeveen wil zich onderscheiden in de makelaardij.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat nodig is om op een succesvolle manier jouw huis te verkopen. Jouw situatie is onze zorg. Wil je groter wonen? Of juist iets kleiner? Een andere wijk? Wij doen net even dat stapje extra zodat jij minder zorgen hebt. Door ons unieke verkooppakket met o.a. prachtige brochures, Facebookadvertenties, de optimale Funda-presentatie (met onder andere een video en 360 graden foto's) en mooie fotografie zetten wij jouw woning in de spotlights. Stap voor stap werken we toe naar het eindresultaat. Tijdens het verkoopproces hebben we natuurlijk goed contact met elkaar. 

Ook voor aankoopdienstverleningen of het taxeren van je woning staan wij klaar voor jou. Onze slogan: mensen voor huizen. We willen eerst jou en de situatie leren kennen voordat we stappen gaan ondernemen op het gebied van aankoop, of verkoop. Jij komt op de eerste plaats, het huis daarna. 

Wij zijn een hecht team en door de korte lijnen goed bereikbaar en op de hoogte van iedere klant en pand. 
Wij denken in termen van service en zijn daardoor altijd oplossingsgericht.Waarom Woonaccent Makelaars Hoogeveen? 


makelaar Hoogeveen  Jarenlange ervaring; 
makelaar Hoogeveen  Onderscheidende woningpresentatie;
makelaar Hoogeveen  Meerdere vestigingen in Drenthe. Wij werken nauw samen met Woonaccent Makelaars Westerbork; 
makelaar Hoogeveen  Drentse nuchterheid, ofwel: ‘geen poeha' ;
makelaar Hoogeveen  Passend advies en begeleiding aan de hand van jouw situatie;
makelaar Hoogeveen  Je kunt onze makelaar en verkoopdienstverlening 3 maanden GRATIS uitproberen. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Kom vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

makelaar in HoogeveenWoonaccent: de kracht van landelijk, de kennis van lokaal.  

Wij zijn de 'lokale helden' met een landelijk netwerk. Dit heeft grote voordelen voor ons als makelaars, maar ook voor onze klanten. Door onze naamsbekendheid en onze vele makelaarskantoren in Drenthe, Groningen en Friesland streven wij om de grootste makelaar in Noord-Nederland te worden. En wist je trouwens dat wij in 2017 de snelst groeiende makelaar in Nederland waren? Door de nieuwe Woonaccent koers (van franchiseformule naar Branding & Support merk) zijn er de afgelopen maanden maar liefst 15 nieuwe Woonaccent partners toegetreden tot ons merk. En mocht je nog niet overtuigd zijn dan kun je hier onze reviews bekijken van alle Woonaccent Makelaars in Nederland.
 


woonaccent makelaars hoogeveen


Kennismaken? 

Wil je kennismaken met Woonaccent Makelaars Hoogeveen? Dat kan! Vul het formulier hieronder om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Liever meteen bellen? Dat kan ook via 0528-749000.