Mijn favorieten

Verkooppakket Woonaccent Makelaars Hoogeveen


 

Jouw woning in Hoogeveen en omgeving in de spotlights

met onze optimale woningpresentatie!


De woningmarkt staat flink op z'n kop. Woningen worden relatief makkelijk en snel verkocht. Toch krijgt men niet altijd de beste prijs voor zijn of haar woning. Voor ons is woningen verkopen geen hardloopwedstrijd. Wij willen uiteraard dat jij je woning snel kunt verkopen, maar wel tegen de beste prijs! Om jouw woning - onder de juiste voorwaarden, tegen de hoogste opbrengst, met een prettig gevoel en zonder onnodig werk - te verkopen brengen wij jouw huis offline en online onder de aandacht, met doelgerichte marketing. Wij van Woonaccent Makelaars Hoogeveen zijn ervan overtuigd dat wanneer wij jouw woning presenteren aan de juiste doelgroep, er sneller kwalitatief goede bezichtigingen gerealiseerd worden met beter resultaat. Mensen die jouw huis kunnen betalen en die oprecht geïnteresseerd zijn. Hierbij is een goede woningpresentatie onmisbaar. Het marketingplan voor jouw woning wordt strategisch opgesteld, waarbij Woonaccent Makelaars Hoogeveen zorgt voor een optimale presentatie en passend verkooppakket.

Kom eens vrijblijvend kennismaken, dan bespreken wij jouw opties.

funda makelaar hoogeveen
Ons verkooppakket heeft net even wat meer dan de gemiddelde makelaar;

Woonaccent Makelaars Hoogeveen doet net even dat stapje extra als een gemiddelde makelaar. Wij zetten jouw woning, zowel online als offline in de spotlights door o.a.:


makelaar Hoogeveen Uitstekende positie op Funda
makelaar Hoogeveen Facebookadvertenties
makelaar Hoogeveen Offline advertenties
makelaar Hoogeveen Stylingadvies
makelaar Hoogeveen Presentatie op Woonaccent.nl (landelijk bereik)
makelaar Hoogeveen Woningvideo
makelaar Hoogeveen Buurtmailing
makelaar Hoogeveen Woningvideo
makelaar Hoogeveen Luxe woningbrochure (met schitterende fotografie)
makelaar Hoogeveen Extra promotie Open Huis   De woningpresentatie van Woonaccent Makelaars HoogeveenBlijf up-to-date met ons Online Woondossier

Bij Woonaccent Makelaars Hoogeveen doen wij uiteraard ons uiterste best om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen. Echter, dit kan soms lang duren. Helemaal als jij een nieuw droomhuis op het oog hebt. Ondertussen vraag jij je af wat wij doen om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen. Woonaccent Makelaars gebruikt hiervoor een Online Woondossier. Dit dossier is altijd toegankelijk. Hierin vind je al onze notities, terugkoppelingen en de eerste indruk na bezichtigingen en verdere werkzaamheden rondom de verkoop van jouw woning. Zo ben jij altijd op de hoogte!


 

Zullen we kennismaken?


Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring