Mijn favorieten

Proefverkopen Woonaccent Makelaars Hoogeveen
Proefverkopen: probeer onze dienstverlening 3 maanden GRATIS!

 
Als jij je huis wilt verkopen ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voor de makelaar actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken hebben met intrekkingskosten, als je ontevreden bent over de makelaar. Dat kan anders dachten wij:
Wij vinden dat je bij het verkopen van jouw huis geen risico's hoort te lopen en begrijpen dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedachten wij het volgende: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer jij de volledige dienstverlening van Woonaccent Makelaars Hoogeveen de eerste 3 maanden GRATIS uit. En bevalt onze dienstverlening jou niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten. Hoe mooi is dat?

 


Wat kun je verwachten met proefverkopen? 

Vanaf het moment dat jij je huis met Woonaccent Makelaars Hoogeveen gaat proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk ook advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning natuurlijk in de markt gezet met het complete verkooppakket van Woonaccent Makelaars Hoogeveen. Om een goede indruk te krijgen van proefverkopen kun je onderstaande video bekijken. 

 

 

Ben jij klaar om de proef op de som te nemen?

Durf jij de proef op de som te nemen? Of ben je nog niet helemaal overtuigd? Vul dan het onderstaande formulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken op 0528-749000Wij leggen je graag persoonlijk uit hoe proefverkopen in zijn werk gaat.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring